Referenties

Op en top vriendelijk

5,0 rating
5 juni 2018

Kan niet anders zeggen dat ik aangenaam verrast was door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van dit bedrijf. Alles is geheel naar wens verlopen. Dit word onze vaste valet service.

Chantal

Professioneel

5,0 rating
5 juni 2018

Goed geholpen door de klantenservice moesten een paar keer wijdingen doorgeven en dit verliep vlekkeloos. Zeer bereidwillig om te helpen. Heel erg bedankt wij komen zeker terug

Martha

Goed!!

5,0 rating
5 juni 2018

Ik heb mijn auto langer dan 20 dagen geparkeerd en moest hiervoor een offerte opvragen. Kreeg binnen een half uur al een reactie op mijn e-mail! En ik was btw ook zeer blij verrast met de prijs! 😉

Johan. B

Goede service

5,0 rating
5 juni 2018

Ik heb nu een aantal keer gebruik gemaakt SVP en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Dank.

Jaco van Ginkel

Goed!

5,0 rating
5 juni 2018

Het was onze eerste keer en eerlijk gezegd vonden we het best spannend om onze nieuwe auto achter te laten, maar hebben er zeker geen spijt van gekregen! De volgende x weer!

Inge. K.

Excellent

5,0 rating
4 juni 2018

Unfortunately our plane was delayed for about 1 hour, but service valet parking where very understanding. Thanks you guys!

Gabe M.

Top

5,0 rating
4 juni 2018

Toppie!

Arnold

Super

5,0 rating
4 juni 2018

Was ern vriendelijke chauffeur die me goed heeft geholpen met de koffers. Hij was ook keurig op tijd

Sharda Bahadoersing

Geweldig

5,0 rating
4 juni 2018

Snel, netjes en behulpzaam. Eerste keer valet parking geprobeerd na lang twijfelen. Nooit meer wat anders, hele goede ervaring geweest. Dank

Leo de Graaff

Zo hoort het

4,0 rating
4 juni 2018

Mijn vrouw is slecht ter been. De jongeman die onze auto kwam ophalen was zeer geduldig en hielp mee met een glimlach op zn gezicht. Ook de terugreis verliep heel voorspoedig. Ouderwets goede service. Ik ben jullie zeer erkentelijk.

Joep Bosman

Klantgericht

5,0 rating
4 juni 2018

We kwamen door drukte op de weg later aan. De chauffeur had alle begrip voor de situatie en heeft ons heel snel geholpen zodat we net op tijd ons vliegtuig haalde. Dank jullie wel. Dankzij jullie kunnen we heerlijk van onze vakantie genieten. Keep up the good work!

Sandra Holst

Toppers

5,0 rating
4 juni 2018

Wat een vriendelijke mensen. Ik kon geen betaling doen vanwege een storing bij mijn bank. De servicedesk heeft mij ontzettend goed geholpen en het toch mogelijk gemaakt om een plekje te reserveren. Heel erg bedankt voor jullie geduld!! Jullie hebben er een trouwe klant bij!

Monique van Hooijdonk

Zeer goed

5,0 rating
4 juni 2018

Kwamen later aan dan verwacht. Maar was geen probleem. Zeer goed te woor gestaan. Ik kom zeker bij jullie terug. Niets dan lof

Eric van der Linde

Heel goed

5,0 rating
4 juni 2018

Nette vriendelijke chauffeur bij terugkomt was de auto geweldig schoon gemaakt. Boven verwachting

Bas de Rooij

Zeer goed

5,0 rating
4 juni 2018

De chauffeur stond keurig op me te wachten toen ik aankwam rijden. Hij heeft heel attent Mn bagage uitgeladen en zelf op een karretje gezet voor me. Ga zo door!

Annelies Niesert

Top service

5,0 rating
4 juni 2018

Wij hadden een vertraging van 3,5 uur en kwamen daardoor midden in de nacht aan. Dit was geen enkel probleem, onze auto en de chauffeur stonden keurig op ons te wachten toen we aankwamen! En konden meteen door naar huis! Heel fijn! (Nog bedankt!)

Simone Akkerman