Over ons

Over ons

Secure Valet Parking is een jong dynamisch bedrijf, dat zich onderscheidt door een lage prijs te combineren met hoge service en betrouwbaarheid. De klant is bij ons nog steeds koning! Wij bedienen zowel het particuliere als het zakelijke segment.

 

U rijdt met uw auto tot aan de deur van de vertrekhal 1 of 2 op Schiphol Airport. Hier staat keurig op tijd een chauffeur voor u klaar die u volledig ontzorgd van alle parkeerperikelen. Uw auto wordt door een van onze chauffeurs naar ons overdekte parkeerterrein gebracht, waar deze gedurende uw reis wordt bewaakt. Geen tijdverlies en meteen inchecken. Snel en gemakkelijk!

 

Bij terugkomst op Schiphol Airport, neemt u telefonisch contact met ons op en uw auto wordt voorgereden op de afgesproken plaats en tijdstip bij de vertrekhal. Wij helpen u uiteraard graag met het laden van uw bagage, overhandigen uw autosleutel en u vervolgt uw reis naar huis. Door deze luxe en comfortabele service is het nu mogelijk om snel en zorgeloos van uw welverdiende vakantie/zakenreis te genieten.

 

Tevens vinden wij het belangrijk om onze service en kwaliteit te waarborgen en iedere klant de aandacht te geven die zij verdienen. Ons streven is om deze service en kwaliteit te blijven leveren tegen een prijs die voor iedereen toegankelijk is.

 

Van zonvakantie, weekendje weg, wintersport tot zakenreis. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen op Schiphol Airport Amsterdam.

Tot uw dienst.
Uw bagage wordt voor u in-uitgeladen.

De beste service van onze ervaren beroepschauffeurs.